Anasayfa Haberler İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, ISO 14001:2015 Belgesini yenileyerek sürdürülebilirlik hedeflerini güçlendirdi.
Geri Dön

Beşiktaş Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre yönetimi konusundaki uluslararası standartlara uyumunu ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığını bir kez daha göstererek ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgesini 19 Ağustos 2024 tarihinde yeniledi. Bu belge, çevresel etkilerin sistematik olarak yönetilmesini ve çevreye olan olumsuz etkilerin en aza indirilmesini hedefleyen bir çerçeve sunuyor. Belge yenileme süreci kapsamında belediyenin çevre politikaları, risk yönetimi ve sürdürülebilirlik hedeflerine uygunluğu titizlikle değerlendirildi.

Beşiktaş Belediyesi, çevre dostu uygulamalarını ve iklim değişikliği ile mücadele çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeyi planlıyor. Sıfır atık yönetimi ve enerji verimliliği gibi projelerle, hem yerel halkın katılımını teşvik etmeyi hem de doğal kaynakların korunmasına katkı sağlamayı amaçlayan belediye, yenilenen ISO 14001:2015 belgesi ile bu alanlardaki faaliyetlerinin etkinliğini artırmayı hedefliyor. Beşiktaş Belediyesi, çevre yönetimi alanındaki bu başarıyı daha geniş kitlelere duyurarak farkındalık yaratmayı ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmayı sürdürecek.